Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας !

Crucero Al Paraiso

Λίγα λόγια για εμάς ...

Από τα καταγάλανα νερά της Γραμβούσας και τη λιμνοθάλασσα του Μπάλου έως το νησί της Θεάς Αφροδίτης, τα Κύθηρα και την εξωτική Μήλο, σας καλούμε σε ένα μοναδικό ταξίδι, με γνώμονα πάντοτε την ασφάλεια και την άνεσή σας.

Ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε προσχεδιασμένα ταξίδια ή ένα εξατομικευμένο δρομολόγιο, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ζήσετε αξέχαστες θαλάσσιες στιγμές.

Με έδρα την Κίσσαμο, στα Χανιά Κρήτης, η εταιρεία μας έχει στόχο να προσφέρει μοναδικές θαλάσσιες εμπειρίες.

Αποτελείται από ανθρώπους που αγαπούν βαθιά τη θάλασσα και γνωρίζουν καλά, τους θησαυρούς που κρύβει.

Νοικιάστε ένα από τα σκάφη μας με αναχώρηση είτε από το λιμάνι της Κισάμου είτε από τα Φαλάσαρνα και εξερευνήστε τους προορισμούς μας. 

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από τα προσχεδιασμένα ταξίδια μας είτε να φτιάξετε τη δική σας θαλάσσια εκδρομή, επικοινωνώντας μαζί μας άμεσα. Εξασφαλίζουμε ότι η αναχώρησή σας θα είναι απόλυτα βολική και προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Η Crucero Αl Paraiso ιδρύθηκε το 2021 από τον Μιχάλη Σγουρομάλλη και τον Νίκο – Πλαστήρα Σχοινοπλοκάκη λόγω της μεγάλης αγάπης που τρέφουν και οι δύο για τη θάλασσα.

Ο Μιχάλης, με πτυχίο ναυαγοσώστη και δύτης, και ο Νίκος, επίσης δύτης με μεγάλη αδυναμία για τα θαλάσσια σπορ και τα ταχύπλοα σκάφη, διαμορφώνουν την εταιρεία μας, με την τεχνική τους εμπειρία και την αγάπη τους για τη θάλασσα.

Επίσης, η κ. Κατερίνα Σχοινοπλοκάκη, πάντα με διάθεση και χαμόγελο, είναι εδώ για να σας βοηθήσει με την κράτηση της θαλάσσιας εκδρομής σας, για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή σας !